Talking Gina the Giraffe

Talking Gina the Giraffe 1.0.1

Een giraffe als huisdier en babbelmaatje

VOOR

  • Leuke interactie
  • Vrolijke kleuren

TEGEN

  • Langdurige installatie

Uitmuntend
8

Talking Gina the Giraffe is een gratis Android app waarmee je een giraffe als speelmaatje krijgt. Ze is dol op zoetigheid en wil altijd met je spelen.

In de jaren 90 had iedereen die geen echt huisdier mocht een Tamagotchi. Dit was een lelijk virtueel maatje die overleed als je er niet goed genoeg voor zorgde. Met de komst van de smartphone is het allemaal een stuk vrolijker. Talking Gina the Giraffe is een kleurrijk schepsel dat elk woord dat je zegt herhaalt en het mooiste van alles: Gina blijft te allen tijde in leven!

Wanneer je goed voor Gina zorgt, neemt haar pleziermeter toe. Dit maakt het makkelijker om spelletjes succesvol af te ronden. Ze houdt vooral van limonade en ijs, maar ook van aaitjes over haar buik is ze niet vies. Talking Gina the Giraffe heeft een ingebouwde videofunctie waarmee je al je speeldates opneemt en eenvoudig deelt via Facebook of YouTube. Ben je toch meer van de poezen en katten, wellicht past Talking Tom Cat dan meer in jouw straatje.

Zit je verlegen om een speelmaatje of heb je altijd al een giraffe willen hebben, dan is Talking Gina the Giraffe uitstekend voor jou! Deze vriendin met lange nek laat je nooit in de steek.

Meeste downloads Games voor Android

Meer
Talking Gina the Giraffe

Download

Talking Gina the Giraffe 1.0.1

Beoordelingen about Talking Gina the Giraffe